Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

16 januari 2023, Nyheter

Nu finns NyföretagarCentrum Nord på Piteå Science Park

NyföretagarCentrum Nord har etablerat sig på Piteå Science Park från och med årsskiftet. Anna Åström axlar rollen som affärsrådgivare och bistår med stöd till både nya och blivande företagare.

Nu finns NyföretagarCentrum Nord på Piteå Science Park

NyföretagarCentrum Nord har etablerat sig på Piteå Science Park från och med årsskiftet. Anna Åström axlar rollen som affärsrådgivare och bistår med stöd till både nya och blivande företagare.

– Nu finns hela kedjan av företagsstöd hos oss i parken. Det effektiviserar både vårt arbete och förenklar för dig som företagare då du hittar alla företagsstödjare på en och samma plats, säger Henrik Bucht, vd Piteå Science Park.

NyföretagarCentrum Nord erbjuder nystartade företagare kunskap och verktyg för att få en bra företagsstart och utveckling genom kostnadsfri rådgivning och utbildningar om affärsplanering, finansiering, kommunikation, försäkringsfrågor, avtal, sälj, ekonomi mm. NyföretagarCentrum stöttar även nyföretagaren genom mentorskap och affärsnätverk.

Förutom NyföretagarCentrum Nord finns även Go Business som drivs av Piteå Science Park, Arctic Business och LTU Business i parken.

Vill du veta mer om hur NyföretagarCentrum Nord kan stötta dig och ditt företag?

Besök NyföretagarCentrum Nords webbplats för att läsa mer. 

Om NyföretagarCentrum Nord

År 2015 etablerades den ideella föreningen NyföretagarCentrum Nord i Norrbotten med syfte att i samverkan med kommunen underlätta för nya företagare. Den ideella föreningens medlemmar består av de kommuner som ingår i samarbetet, företagsfrämjande organisationer samt företag från det lokala näringslivet. Samarbetet möjliggör kostnadsfri rådgivning och utbildning för den enskilda nya företagaren. NyföretagarCentrum Nord välkomnar successivt fler kommuner i samarbetet som nu är etablerat tillsammans med åtta kommuner: Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix och Övertorneå.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2024-03-01

Polarbröd och Go Business utforskar möjligheter runt brödspill 

Polarbröd tar i samarbete med Go Business hjälp av kreatörer för att utforska hur spill från Polarbröds bagerier kan omvandlas till nya användbara idéer, tjänster och produkter.

2024-02-07

Kulturfrukost Luleå & digitalt

Jobbar du inom kulturella och kreativa branscher, eller inom någon annan bransch och är nyfiken på kulturbranschen? Då är Kulturfrukost mötesplatsen för dig!

2024-02-20

Goda insikter nr 5

Vad har Acusticum i Piteå och Silicon Valley i USA gemensamt? Jo, de är båda viktiga satsningar för den gröna omställningen här uppe i norr.

Visa allt aktuellt