Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

07 april 2020, Nyheter

Öppen innovation för att lösa företagsutmaningar

Bild på Josefin Lundberg.

Det är många företag som står inför stora utmaningar i dessa dagar. Förutsättningarna har förändrats snabbt och drastiskt för flera branscher och det kan vara svårt att själv hitta lösningar på alla utmaningar man som företagare står inför. Projektet Intersective Innovation försöker bidra genom metoder för öppen innovation, där vi delar vi med oss till varandra och breddar perspektiven för att finna nya lösningar.

Tidigare har vi lyft utmaningar för sommarcampingar, resultat finns samlat här: https://www.piteasciencepark.se/oppen-innovation-for-att-losa-foretagsutmaningar/

Vi ska även försöka hitta nya kreativa lösningar som skapar såväl fysisk som social stimulans för våra äldre som tvingas till karantän. En möjlighet för företag att anpassa sitt erbjudande och hitta nya kunder och marknader. Digital workshop den 7 april kl 13:00-15:00.

Har ditt företag eller bransch också en utmaning som ni vill ha hjälp med? Kanske få kreativa idéer och tankar på hur ni kan utveckla företaget och anpassa ert erbjudande? Hör av er så ser vi till att ni får hjälp och idéer! För mer info, kontakta Anna Mård, anna.mard@piteasciencepark.se.