Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

13 april 2022, Nyheter

Möt Karin Leksell som är projektledare för vårt klusterinitiativ Creative North

Möt människorna som jobbar på Piteå Science Park. Nu är det dags att lära känna Karin Leksell som jobbar som projektledare för Creative North lite bättre.

Karin Leksell projektledare Creative North

Säg hej till Karin Leksell! 👋

Möt människorna som jobbar på Piteå Science Park. Nu är det dags att lära känna Karin Leksell som jobbar som projektledare för Creative North på Piteå Science Park lite bättre.

Hur är läget?

Jag har fått ett bra ”grepp” om Creative North som är det projekt som jag arbetar med, vilket känns bra för min del som inte varit anställd så lång tid på Piteå Science Park.

Berätta om din bakgrund.

Jag har arbetat med startups, hos finansierande myndigheter/fonder, universitet och numer även en Science Park med finansiering, innovation, kluster och nätverk.

Vad gör du på Piteå Science Park?

Jag arbetar som projektledare för Creative North, med företag som befinner sig inom kreativa och digitala näringar.

Vad är det mest givande med ditt jobb?

Att arbeta med utvecklingsinriktade frågor på det sätt som man gör inom företagsnätverk och kluster. Processinriktat och där ingen dag är den andra lik.

Ditt starkaste minne från Piteå Science Park?

När jag var inne i Acusticum och fick en liten inblick i vad som menas med akustiken. Det finns en mystik där som behöver upplevas.

Vad tycker du är det viktigaste som Piteå Science Park bidrar med till Piteå som stad och regionen?

Att driva projekt utifrån samverkan kring satsningar som gynnar både lokal och regional utveckling, stötta entreprenörer och genomföra konsertproduktioner.

Till sist, vad inspirerar dig mest just nu?

Kompetensförsörjningen som ställer krav på nya lösningar och koncept där det finns många vägar att gå. Det innebär utveckling utifrån både kreativa och samarbetsinriktade arbetssätt.

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2023-08-17

Två spännande utbildningar till företag i höst

I samarbete med Berghs School of Commucation erbjuder vi två spännande utbildningar till företag i höst, Facilitering och AI i kreativa processer.

2023-09-20

Goda insikter nr 1

Nu startar vi upp en serie av nyhetsbrev där vi kommer att dela med oss mindre av nyheter men mer av vår vardag och de insikter och reflektioner vi får i vårt arbete och i mötet med andra. Häng med! Prenumerera på brevet via vår sida på L…

2023-09-18

ForskarFredag i Piteå 2023

Nu är det snart dags för årets upplaga av ForskarFredag – veckan som vill få dig att upptäcka hur spännande forskning är.

Visa allt aktuellt