Gå direkt till innehåll Gå direkt till menyn

21 november 2022, Nyheter

Nu söker vi en ny affärsutvecklare till Go Business

Go Business är Piteå Science Parks digitala inkubator för kreativa och nytänkande entreprenörer. Nu söker vi en affärsutvecklare som vill göra skillnad för entreprenörer i Norrbotten och Västerbotten.

Är du vår nya affärsutvecklare?

Go Business är Piteå Science Parks digitala inkubator för kreativa och nytänkande entreprenörer. Nu söker vi en affärsutvecklare som vill göra skillnad för entreprenörer i Norrbotten och Västerbotten.

Om jobbet

Som affärsutvecklare på Go Business är din huvuduppgift att genom coachande arbetssätt ge stöd till entreprenörer och företag som vill utvecklas. Du hjälper till att identifiera möjligheter och se vägar att ta sig förbi hinder. Du bidrar till att entreprenörerna utvecklar sitt entreprenörskap och sin innovationsförmåga så att de kan utveckla sitt företag och växa i sina roller. Din roll är även att hjälpa entreprenörerna bolla alternativ för att säkerställa att de strategiska beslut som företaget fattar är väl underbyggda.

En annan viktig del i din roll är ditt värdskap och att du bygger och bidrar till gemenskap, dels på den fysiska plats du befinner dig, dels i digitala mötesplatser. I de sammanhang som Go Business driver och deltar i är det därför viktigt att du delar med dig av dina kunskaper och ditt nätverk och sprider energi och engagemang.

Vi vill möjliggöra för fler att ta del av Go Business erbjudande, då vi ser de tydliga effekter våra metoder skapar för entreprenörer i den norra regionen.

Stötta de företag som deltar i våra program med affärsutveckling genom att:

 • hålla regelbundna coachsamtal med företagen
 • stötta företagen i deras strategiska arbete för att utveckla nya produkter och tjänster
 • stärka människor i deras entreprenörskap och bygga community mellan entreprenörer
 • använda och bjuda in till ditt nätverk

Skapa gemenskap inom och utveckla och leda Go Business genom att:

 • planera innehåll i våra olika program i samråd med övriga i Go Business-teamet
 • skapa och bidra till digitala och lokala mötesplatser för de företag som deltar i våra program
 • skapa förutsättningar för god arbetsmiljö, trivsel och gemenskap mellan de företag som är knutna till Go Business
 • rekrytera deltagare till Go Business program
 • förbereda och leda workshoppar och fikaträffar
 • utvärdera arbetet löpande.

Personliga egenskaper

Du vill se förändring i vardagen och anpassar dig lätt till nya situationer. Hos dig sitter det inte fast och flexibiliteten är stor. Det du själv ser behöver utföras tar du också tag i. Du är en prestigelös, ansvarsfull person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Vi tror att du vill se människor utvecklas och tycker om ett coachande förhållningssätt där du vill skapa nytta för andra.

Vad du erbjuds

 • Förvänta dig en stor portion frihet under ansvar, där vi tillsammans i en mycket uppmuntrande, kreativ och utforskande miljö hjälps åt att nå våra gemensamma målsättningar.
 • Möjligheten att på riktigt göra skillnad för entreprenörer i norra Sverige.
 • Personlig utveckling i ett entreprenöriellt klimat.
 • En flexibel arbetsplats där lösningar står i centrum, med bland annat friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och kollektivavtal.

Om Piteå Science Park

Piteå Science Park är ett värdegrundsstyrt företag som brinner för att skapa nytta för andra, drivs av att utmana oss själva och andra genom att se saker i nya perspektiv och vi gör saker med hjärtat, för lust är en naturlig drivkraft i vårt arbete.

I bolagets fyra verksamheter Innovationsarenan, inkubatorn Go Business, konserthuset Studio Acusticum och Campus Piteå möts olika perspektiv och kompetenser för att generera nya idéer, lösningar och upplevelser som gör Piteå och norra Sverige starkare och intressantare.

Så här ansöker du om tjänsten

Maila din ansökan till jobb@piteasciencepark.se senast 12 december

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Andreas Eklund, verksamhetschef Go Business
andreas@gobusiness.se
070-521 51 31

Fler liknande nyheter

Visa allt aktuellt

2022-11-02

Nu är Camilla Neideman ICF Diplomerad Coach

Camilla Neideman jobbar som affärscoach för vår inkubator Go Business och har nyligen utbildat sig till Certifierad Coach enligt ICF.

2022-10-28

Vad hände efter Go Business? Parking Time

Nu är det dags att ta reda på vad som har hänt efter Go Business för Matilda Öhman som driver företaget Parking Time Sweden AB.

2022-10-06

Vad hände efter Go Business? Nowa Drops

Nu är det dags att ta reda på vad som har hänt efter Go Business för Tommie Lögdahl som driver företaget Nowa Drops.

Visa allt aktuellt